Bio

Van jongs af aan heb ik altijd een passie gehad voor fotografie. Toen ik op mijn twaalfde een fotocamera kreeg ben ik begonnen met fotograferen. Vanaf dat moment heb ik niets anders gedaan dan alles vastleggen in beeld, om een bepaalde emotie of boodschap uit te drukken. Na het behalen van mijn diploma in 1994 aan de fotovakschool in Apeldoorn, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Fotoís moeten herkenbaar zijn, spontaan, authentiek, optimistisch en eerlijk. Ik lever mijn werk altijd af met veel enthousiasme. Daarom steek ik altijd tijd en aandacht in het luisteren en meedenken met de klant. Ondanks dat mensen het niet gewend zijn, is het mijn doel dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt voor de camera. Mensenkennis is essentieel voor een goede foto.

Bij mij kunt u altijd rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Tijdens het fotograferen sta ik altijd open voor nieuwe ideeŽn en invalshoeken. Het is mijn doel dat u altijd voor 100% tevreden bent met uw fotoís. Ik ga graag met u aan tafel zitten om te luisteren naar uw fotowensen.